de Luifel

Recent hebben wij een reeks moderne multifunctionele metalen luifels ontworpen en ontwikkeld.

Direct boven de voordeur gemonteerd kan een ingetogen vormgegeven luifel functioneel zijn als een paraplu en uw entree een nieuw gezicht geven. Aangenamer binnenkomen voor uzelf en uw bezoek.

Met een gewicht van minder dan 10 kilogram en eenvoudige bevestiging op een houten kozijn, zijn de luifels ontworpen als demontabel accessoire en visitekaartje  voor uw woning. 

Eventueel voorzien van uw naam, huisnummer, licht en sensor is het mogelijk de luifel te personaliseren, afhankelijk van het type luifel.

Door de toepassing van duurzame metalen als geanodiseerd aluminium en roestvrij of verzinkt staal, blijft u vele jaren gevrijwaard van enig onderhoud.

Met een ruime keuze voor edele en exclusieve metalen zoals koper, messing, brons, CorTen staal, chroom, kunt u accenten leggen in de vormgeving van uw entree, overeenstemmend met de architectuur van uw woning.

Minder exclusief maar niet minder interessant kan het werken met kleur zijn. Als duurzame poedercoating in elke RAL – kleur, of anodiseren van aluminium in zwart of brons en een beperkt aantal kleuren.

De luifels zijn ontworpen voor standaard houten deurkozijnen met een netto deuropening van 90 cm breed, de diepte/lengte van de luifel bedraagt ongeveer 75 cm, gemeten vanaf voorzijde deurkozijn. Maatwerk is echter mogelijk.

Wilt u ook prettiger uw woning betreden bij slecht èn mooi weer, neemt u gerust contact op voor een prijsopgave en vrijblijvend advies bij het maken van esthetische keuzes of voor een afspraak indien er bijzondere bouwkundige omstandigheden of wensen zijn.

De levertijd van een luifel is 3 tot 8 weken, afhankelijk van het type en de uitvoering.